DE KROON CHINEES EN JAPANS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kroon Chinees en Japans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 18:45 Heerlijk zoals altijd en lekker veel. Wij hadden een 2 persoons menu en eten hier twee dagen van.
21 feb 2024 om 21:09 Was weinig voor het bedrag en aantal zaken ontbraken waarvoor betaald was.
17 feb 2024 om 23:24 Vandaag de eerste keer bij restaurant de kroon besteld. Zeer aangenaam verrast! Snelle, bezorging enn het eten was erg lekker ik kom hier zeker terug
14 feb 2024 om 20:49 de bestelling is niet aangekomen!!!!
12 feb 2024 om 21:14 Op zich lekker eten, jammer dat het 3 kwartier na de afgesproken tijd werd bezorgd door een bezorger die niet wist hoe snel hij de verantwoordelijkheid op het restaurant moest afschuiven...
7 feb 2024 om 20:51 Bestelling op tijd bezorgd. Eten goed en lekker. Beslist dat wij nog eens bestellen.. Toppie
6 feb 2024 om 10:18 Bestelling was smaakvol, keurig verzorgd en warm. De bezorging was exact op gewenst en aangegeven tijdstip.
5 feb 2024 om 21:05 De bestelling kwam een half uur later dan aangegeven. Loempia's en zalm waren koud. Verder waren de zalmporties ongelooflijk klein voor dik 5 euro per stuk. De sushi was wel oké, maar de 40 euro zeker niet waard.
5 feb 2024 om 7:42 Om 16:22 besteld met bezorgtijd 17:30. Om 17:45 gebeld. Excuses: komt later. Pas om 18:20 bezorgd.
4 feb 2024 om 22:23 Het eten is zoals altijd goed en lekker,alleen was het deze keer sterk afgekoeld/lauw . Jammer
4 feb 2024 om 19:07 Ik ben normaal altijd te spreken over de kroon, maar bij bezorgen toch iets minder. Ik had iets warm besteld en iets kouds. Nu zit het wel apart in een zak, maar wel aan elkaar geknoopt. Koud was warm geworden en warm koud. Zeker met sushi slecht ide
3 feb 2024 om 18:54 Zoals altijd TOP !!!